Izvor: eKapija | Subota, 17.01.2009.| 16:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren prvi "Lesnina" salon nameštaja u Beogradu

Aleksandar Rakonjac
Aleksandar Rakonjac (Foto: b)

U Beogradu je 17. januara 2009. godine otvoren prvi prodajni objekat "Lesnine", lidera na tržištu nameštaja u Jugoistočnoj Evropi. Prodorom na tržište Beograda "Lesnina" počinje investicioni ciklus vredan oko 100 mil EUR koji podrazumeva izgradnju i otvaranje velikih prodajnih salona nameštaja površine do 30.000 m2 u svim većim gradovima Srbije.

"Lesnina showroom" smešten je u Glavnoj ulici br. 25 u prostoru Robne kuće "Zvezda" u centru Zemuna. Na površini od oko 750 m2 kompanija "Aleksandro" nudi najinteresantnije kolekcije nameštaja iz "Lesnininog" programa obuhvatajući sve kategorije nameštaja: kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, dečje sobe, garniture za dnevne sobe, regale i vitrine za dnevne sobe, ormare i predsoblja, kao i kancelarijski nameštaj. U salonu je angažovano 20 ljudi, što povećava broj zaposlenih kompanije "Aleksandro" na 208.

Kako je objasnio Mirko Rakonjac, jedan od osnivača kompanije "Aleksandro", showroom u Zemunu je samo eksperimentalni salon, na osnovu koga će se pratiti zahtevi potrošača pred otvaranje velikog trgovinskog centra, površine 30.000 m2, u Beogradu.

Rakonjac je objasnio da je u toku potpisivanje ugovora o kupovini zemljišta. U izgradnju velikog "Lesnina" prodajnog salona u Beogradu biće uloženo od 40 do 50 mil EUR.

Kompanija "Aleksandro", koja je nastala strateškim povezivanjem preduzeća "TRA Duga" iz Sombora i ljubljanske "Lesnine", ponudila je dodatnih 10% popusta na celokupan asortiman iz ponude posetiocima koji od 17. do 31. januara posete "Lesnina showroom" .

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.