NavMenu

Societe Generale lansirala ekskluzivni paket za klijente privatnog bankarstva u Srbiji - Brojne pogodnosti sa Visa Infinite debitnom karticom

Izvor: Promo Četvrtak, 24.05.2018. 14:57
Komentari
Podeli
Privatno bankarstvo Societe Generale banke u Srbiji lansiralo je ekskluzivni paket računa i usluga Eminent koji klijentima pruža izuzetne, prilagođene usluge, investicione i finansijske savete, uz brojne prednosti koje omogućava Visa Infinite debitna kartica.

Visa Infinite debitna kartica prati dinamičan ritam klijenata i obezbeđuje niz specijalnih ponuda, atraktivnih privilegija i popusta širom sveta, među kojima je usluga konsijerž (concierge) ličnog asistenta koji je klijentima podrška 24 sata dnevno za širok spektar usluga. Konsijerž je na raspolaganju za raznovrsne informacije i preporuke, kao i asistenciju u organizaciji usluga, putovanja ili rezervacija hotela, restorana, karata za različite prestižne sportske, kulturne i druge ekskluzivne manifestacije u bilo kom delu sveta.

Visa Infinite kartica obezbeđuje klijentima globalno putno osiguranje u vrednosti od čak milion američkih dolara za klijente i njihove porodice. Ovo osiguranje kombinuje niz prednosti različitih vrsta osiguranja od nadoknada troškova medicinskih usluga do onih povezanih sa otkazivanjem ili promenom prvobitnog plana putovanja, kao i osiguranje u slučaju gubitka novca/prtljaga ili odlaganja leta. Dodatno osiguranje prilikom kupovine zaštita je u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštećenja za kupljene proizvode, kao i mogućnost produžene garancije proizvoda kupljenih Visa Infinite karticom.

Klijentima je dostupna mreža aerodromskih biznis salona koji predstavljaju udoban način za opuštanje ili rad i obavljanje sastanaka u pauzi čekanja na let ili u slučaju da je on odložen ili otkazan. Speed-pass opcija klijentima je dostupna uz onlajn rezervaciju i popust, i omogućava kraće čekanje prilikom prijave na let i pasoške kontrole, pratnju prilikom dolaska i odlaska sa aerodroma, pomoć u dobijanju vize i organizovanje prevoza. Tu je i privilegovan status u više od 900 prestižnih svetskih hotela uz automatsko dobijanje sobe više kategorije, kasno odjavljivanje i niz drugih pogodnosti.


Korisnike Eminent paketa privatnog bankarstva očekuje podrška u domenu investicionog savetovanja. Licencirani investicioni savetnici u saradnji sa ostalim članovima tima privatnog bankarstva uz podršku eksperata Societe Generale grupe preporučuju svakom klijentu ponaosob način na koji mogu da investiraju svoja sredstva, na domaćem ili stranom tržištu, u skladu sa njihovim profilom, finansijskim planovima kao i drugim faktorima. Paket Eminent nudi i niz drugih usluga za brzo i lako upravljanje sredstvima, i niz pogodnosti kroz usluge digitalnog bankarstva putem m-banking ili e-banking platforme.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.