Izvor: eKapija | Sreda, 23.05.2018.| 15:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren novi hotel sa četiri zvezdice u Vrnjačkoj Banji - U Slatinu uloženo 2 mil EUR (FOTO)

Vrnjačka Banja, jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji, dobila je još jedan hotel. Na samo nekoliko minuta od banjskog parka i na par stotina metara od izvora mineralnih voda smestio se hotel Slatina sa četiri zvezdice.

Gradnja hotela trajala je godinu dana, a u njega je uloženo 2 mil EUR. Investitor i izvođač radova je Trmka Kabl iz Vrnjačke Banje, dok je izgled hotela osmislio Arhitekt pro iz Vrnjačke Banje.

- Želeli smo da objedinimo vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, te fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to 12 superior dvokrevetnih soba, 6 standardih dvokrevetnih soba, 3 lux sobe sa đakuzijem i 3 apartmana - objašnjavaju u ovom hotelu za naš portal.

Slatina poseduje i velnes centar na oko 400 kvadratnih metara, a la carte restoran, lobby bar, igraonicu za decu, konferencijsku salu, kao i parking za sve goste hotela.

- Od sadržaja u velnes centru imamo slane sobe, tepidarijum, kneipp klupe, finske saune, infrared saune, tursko kupatilo, aroma tuševe kao i zatvoren bazen sa slanom vodom. Velnes je osim za goste otvoren i za sve koji žele da se ovde opuste, isto kao i a la carte restoran.

Posao u hotelu dobilo je 20 ljudi. Hotel je otvoren 1. aprila, a kako kažu za naš portal, za ovaj period kod njih su boravili pretežno domaći turisti, ali su posetioci stizali i iz Rusije, Bugarske, a ugostili su i grupu privrednika iz Nemačke.

- Trenutno u našem hotelu boravi grupa turista iz Indije, pretežno dece sa svojim roditeljima i nastavnicima koji su došli u Vrnjačku Banju kako bi trenirali razne vrste sportova u periodu od dve nedelje.

Kongresni turizam

Kako kažu iz hotela, kongresni turizam Vrnjačke Banje dobija novu notu zahvaljujući Slatini koji izlazi u susret i svojim gostima koji dolaze iz poslovnih razloga. Hptel, naime, ima moderno dizajniranu konferencijsku salu, kapaciteta do 70 učesnika. Opremljena je, ističu, vrhunskom tehnologijom (tv, flip chart, ozvučenje, projector, Wi Fi) i pogodna je za organizaciju poslovnih sastanaka, prezentacija, teambuilding-a, kao i ostalih sličnih aktivnosti.


Fotogalerija
Hotel Slatina u Vrnjačkoj Banji

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.