NavMenu

Država daje novac za gradnju trenažnog centra za karatiste u Čačku

Izvor: Novosti Subota, 19.05.2018. 12:25
Komentari
Podeli
(Foto: BRG.photography/shutterstock.com)
Država će dati sredstva za izgradnju trenažnog centra za karatiste u Čačku, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa prvim čovekom Karate saveza Srbije Slavoljubom Piperom.

Vučić je primio srpske reprezentativce u karateu, tekvondu i parastreljaštvu, osvajače evropskih i svetskih medalja i zahvalio im na uspesima.

- Hvala osvajačima medalja što su ih doneli Srbiji, verujem da će ih biti još u narednom periodu. Očekujemo mnogo od Olimpijskih igara u Tokiju i rast u odnosu na Rio. S budžetom je sve u redu, novca ima - rekao je Vučić i podsetio da se u Košutnjaku gradi nova sportska dvorana.

Na prijemu su bili bronzana sa Evropskog prvenstva u Kazanju, tekvondiskinja Tijana Bogdanović, srebrni karatista Stefan Joksić i bronzani muški tim sa EP iz Novog Sada, kao i muška ekipa u parastreljaštvu na čelu sa Draganom Ristićem, s dva svetska srebra iz Južne Koreje, uz prisustvo ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.