NavMenu

Japanski trgovinski lanac za uređenje doma stigao u Beograd - Miniso planira otvaranje i u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu

Izvor: eKapija Petak, 18.05.2018. 11:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: AlexRoz/shutterstock.com)Ilustracija
Japanski trgovinski lanac koji nudi proizvode za uređenje doma – Miniso u Srbiji je 13. maja otvorio svoju prvu radnju, smeštenu u beogradskom Stadion šoping centru, piše portal TiMP.

Prva prodavnica Miniso u Srbiji u svom asortimanu ima proizvode za uređenje doma, modne dodatke, kozmetičke proizvode, igračke kao i kancelarijske i digitalne proizvode.

Miniso poseduje 11 kategorija proizvoda i u svakoj od njih oko 5.000 proizvoda koji su inspirinisani japanskom modom i životnim stilom. Glavna ovog filozofija brenda je jednostavnost, priroda i dobar kvalitet artikala.

Osim Beograda, u planu je da tokom 2018. godine ove radnje budu otvorene i u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, piše TiMP.


Kompaniju Miniso su u Japanu 2013. godine osnovali japanski dizajner Miyake Junya i kineski preduzetnik Ye Guofu. Do 2017. godine otvoreno je više od 3.000 prodavnica u više od 50 zemalja, među kojima su SAD, Kanada, Rusija, Singapur, Ujedinjeni Arapski Emirati, Koreja, Malezija, Kina. Od prošle kompanija je otpočela svoje poslovanje i u Evropi a radnje su otvorene u Nemačkoj, Grčkoj, Rumuniji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.