NavMenu

Otvoren još jedan Gorenje Studio u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 16.05.2018. 09:06
Komentari
Podeli
Gorenje kuhinjaGorenje kuhinja
Kompanija Gorenje otvorila je u utorak, 15. maja na još jednoj lokaciji u Beogradu svoj Gorenje Studio.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, Gorenje Studio predstavlja moderan koncept u kome se rađaju nove ideje, jer pored raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, inovativne i dizajn kolekcije poput Filip Stark, Ora Ito, Karim Rašid, potrošačima su na raspolaganju stručan projektantski i prodajni tim Gorenja, koji će im pružiti podršku prilikom odabira proizvoda, besplatnog projektovanja, načina plaćanja, isporuke i montaže proizvoda.


Otvaranjem novog Gorenje Studija, kompanija je proširila lanac svojih modernih maloprodajnih objekata na 17 u čitavoj Srbiji, prateći potrebe potrošača za jednostavnim, a kvalitetnim opremanjem doma - na jednom mestu, po meri i uz podršku Gorenje stručnog tima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.