Izvor: Promo | Ponedeljak, 14.05.2018.| 10:05
Izdvojite članak Odštampajte vest

Agent Plus na sajmu transporta i logistike u Šangaju od 16. do 18. maja

Međunarodna poslovna grupacija Agent Plus biće jedini izlagač iz Srbije i regiona na predstojećem, osmom sajmu transporta i logistike u Šangaju od 16. do 18. maja.

Na ovom skupu svetskih logističara, Agent Plus će predstaviti svoje usluge i nove servise na štandu 110 u hali N2 Shanghai New International Expo Centra (SNIEC). Srpski brodar, jedan od lidera u organizaciji transporta u Jugoistočnoj Evropi i dugogodišnji agent svetski poznatog brodara Marsk Line, promovisaće pod sloganom "Quality without compromise" svoje mogućnosti u organizaciji transporta robe, intermodalna i kompletna logistička rešenja u oblasti prekomorskog kontejnerskog transporta, čarteringa brodskog prostora i lučkoj agenturi.

Na štandu će biti najavljen i redovan direktni servis zbirnih pošiljki za više od trideset zemalja Dalekog istoka pod nazivom Balkan LCL Express, zajedno sa ponudom usluga u kamionskom, avio, zbirnom prevozu, špediciji i skladištenju robe.

- Novi događaji u sektoru transporta se odvijaju brzo i sve ozbiljne kompanije sa pravom se ne usuđuju da izgube pogled na kinesko tržište. Kina je nedavno povećala svoje finansijske subvencije za projekte koji ubrzavaju proces digitalizacije u okviru strategije Made in China 2025, a trgovinska strategija Jedan pojas - jedan put podrazumeva i velike investicije u infrastrukturu čitave regije Balkana – najavljuje planove za sajam u Šangaju Zoran Netković, generalni direktor Agent Plusa.

U razgovoru za eKapiju on ističe da je danas neophodno biti prisutan istovremeno i na globalnom i na lokalnom nivou ukoliko za cilj imate pružanje konkurentne usluge transporta.

Na sajmu u Šangaju biće reči o novim trendovima i efikasnijim vidovima transporta robe, digitalizaciji u transportu, novim rutama do 2025. godine, kao i o šansama malih preduzeća u tržišnoj utakmici sa globalnim špediterima.

Četiri segmenta sajma - Transport logistics China, Air cargo China, the Perilog China i the Truck & Trailer China, biće odlična platforma za čitav spektar logističkih proizvoda, tehnologija i usluga prikazanih u celini.

Sve veći broj prijavljenih izlagača iz godine u godinu jasno pokazuje da je vodeći azijski sajam za logistiku, mobilnost, IT i upravljanje lancem snabdevanja sve važniji za organizaciju transporta roba na svetskom nivou. Statistika to potvrđuje – 25.000 posetilaca i više od 600 izlagača iz 68 zemalja.

U korak sa zahtevima tržišta Agent Plus je ove godine dodatno proširio poslovanje ulaganjem u kapacitete za rečni transport robe, uveo novine u pružanju podrške brodarima, angažovao veći broj stručnih ljudi i udvostručio broj posada, pa se može očekivati još kvalitetnija usluga transporta robe.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.