NavMenu

Stari Banovci dobijaju sportsku halu - Tender za izvođače otvoren do 12. juna

Izvor: eKapija Petak, 11.05.2018. 12:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Torsak Thammachote/shutterstock.com)Ilustracija
Stari Banovci trebalo bi uskoro da dobiju reprezentativan sportski objekat, pošto je Opština Stara Pazova raspisala tender za izgradnju prve etape sportske hale u Starim Banovcima.

Kako za eKapiju navode iz Opštine, prva etapa podrazumeva takozvanu "sivu fazu", odnosno gradnju osnovne konstrukcije objekta sa ugradnjom građevinske stolarije.

- Projektom je predviđen jedan veoma reprezentativni objekat sa podlogom za međunarodna takmičenja, po FIBA standardima, kao i gradnja novinarskih i VIP loža. Ukupan raspon ove sportske hale biće 35 metara - ističu iz lokalne samouprave.

Procenjena vrednost prve etape gradnje je nešto više od 90 miliona dinara, a sredstva za ovaj projekat Stara Pazova je obezbedila putem konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

- Za ovu godinu je planiran samo rad na "sivoj fazi" objekta, dok ćemo sledeće godine ponovo konkurisati kod pokrajine. Ukoliko ne uspemo, verovatno ćemo projekat nastaviti ulaganjem sopstvenih sredstava - najavljuju iz Opštine.


Javni poziv je otvoren do 12. juna, a prva etapa gradnje trebalo bi da bude završena krajem godine, najverovatnije u novembru.

Više detalja o tenderu pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.