Izvor: eKapija | Sreda, 09.05.2018.| 15:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

MBA program MODUL Univerziteta iz Beča u Srbiji - Info dan 17. maja u PKS-u

Ilustracija (Foto: Andresr/shutterstock.com)
Poslovna akademija Privredne komore Srbije, zajedno sa MODUL Univerzitetom u Beču, sprovodi MBA program (Master of Business Administration - MBA), dvogodišnji master program posebno dizajniran za profesionalce sa poslovnim iskustvom, koji žele da ojačaju svoje kompetencije i napreduju u karijeri.

Program je osmišljen tako da pored jačanja kapaciteta iz opšteg menadžmenta, liderstva, organizacije i poslovanja, u zavisnosti od preferencija studenata, nudi mogućnost specijalizacije u više oblasti, kao što su turizam i hotelijerstvo, novi mediji i informacioni menadžment, preduzetništvo, javna uprava i održivi razvoj. Ovaj program pruža mogućnost pristupa uticajnoj mreži kako istaknutih profesora, tako i eksperata iz različitih oblasti privrede i sektora usluga.

MODUL Univerzitet iz Beča jedan je od vodećih međunarodnih univerziteta u Austriji, u vlasništvu Privredne komore Beča, koja je najveći organizator privatnog obrazovanja u Austriji.

Na osnovu saradnje Poslovne akademije Privredne komore Srbije i MODUL Univerziteta, studentima je omogućeno da, u skladu sa svojim poslovnim obavezama, pohađaju deo nastave u Beogradu, a deo u Beču, i pritom dobiju diplomu prestižnog austrijskog privatnog univerziteta.

Prednosti ovog MBA programa su nastava prilagođena zaposlenima, koja se održava na engleskom jeziku, uz mogućnost praćenja nastave u Beogradu i Beču. Programom je predviđeno dva do četiri dana nastave mesečno, zavisno od izabranog predmeta, kao i više specijalističkih programa u okviru MBA. Program je akreditovala Agencija za osiguranje kvaliteta i akreditaciju Austrije.

Info dan na kome će biti predstavljeni detalji MBA programa biće održan u četvrtak, 17. maja 2018. godine, od 9 do 16 časova u prostorijama Privredne komore Srbije u u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu rezervisati svoj termin na telefon +381 11 33 04 539 ili e-mailom: marija.boskovic@pks.rs.

Više informacija u vezi sa MBA programom nalazi se na sajtu MODUL Univerziteta u Beču.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.