Izvor: eKapija | Ponedeljak, 29.12.2008.| 14:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na Novosadskom sajmu 20 sajamskih priredbi u 2009. godini

Prema Kalendaru priredbi na Novosadskom sajmu u 2009. godini biće održano 20 sajamskih priredbi u 12 termina. Prolećnu sezonu "otvoriće", od 12. do 17. marta, Sajam nameštaja "Ambijenta", Salon knjiga i Izložba umetnosti "Art Expo". Izložba pogrebne opreme trajaće od 3. do 5. aprila, dok će Sajam bicikala, motocikala i prateće opreme Moto Bike Expo-Novi Sad, namenjen ljubiteljima četvorotočkaša, biti od održan od 23. do 26. aprila.

Najveća i najznačajnija manifestacija iz oblasti agrara u regionu i šire 76. međunarodni poljoprivredni sajam, okupiće od 9. do 16. maja, sve koji nešto znače ili traže u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, stočarstvu i privrednim granama koje proističu iz agrara ili su vezane za agrar.

Prolećna sezona sajmova na Novosadskom sajmu biće završena održavanjem Izložbe stomatološke opreme i naučno-stručnim skupom "Promodentis" i Sajmom medicine i farmacije "Promedika", od 4. do 6. juna. Jesenja sezona počeće 24. septembra, trodnevnom Međunarodnom izložbom zlatarstva, časovničarstva i optike "Sjaj".

Ljubitelji lova, ribolova, sporta i turizma imaće prilike da od 6. do 11. oktobra posete međunarodne sajmove LORIST, Hortikulture, Eko-svet i Sajam turizma koji će trajati dan kraće, kao i Međunarodni sajam opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo i Izložba hrane i pića.

Sajam automobila "Auto Show" Novi Sad, ove godine trajaće deset dana. Od 23. oktobra do 1. novembra biće predstavljeni najnoviji modeli automobila gotovo svih prestižnih svetskih proizvođača. U okviru sajma "Investexpo", od 10. do 14. novembra, biće održani Međunarodni sajam investicija i nekretnina, Sajam energetike i Sajam građevinarstva.

Sezona sajmova u 2009. godini i ovog puta biće završena međunarodnim sajmom obrazovanja "Putokazi" koji će trajati od 3. do 5. decembra.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.