Izvor: eKapija | Utorak, 15.05.2018.| 08:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prvi Sheraton hotel u Srbiji - Novo iskustvo u centru Novog Sada

Soba u hotelu Sheraton u Novom Sadu
Izuzetno smo zadovoljni radom hotela od otvaranja. Očekivano je da Sheraton brend generiše određenu posetu već na samom početku, ali i tržište je veoma pozitivno reagovalo na moderan i funkcionalan hotel u centru Novog Sada, gde je takav objekat itekako nedostajao. Gosti su pretežno poslovni ljudi, a najveći deo naše prodaje oslanja se na korporativne ugovore i kompanije koje posluju u Novom Sadu, Vojvodini, pa čak i Beogradu. Tržišno smo orijentisani na region, gde prednjače gosti iz Hrvatske, Makedonije, potom Rumunije i Bugarske, a pored biznis segmenta, imamo dosta sportskih i leisure grupa i naravno broj turista je u porastu.

Ovako iz menadžmenta novootvorenog hotela ocenjuju prva dva meseca poslovanja hotela Sheraton u Novom Sadu, koji je otvoren početkom marta.

Prvi Sheraton hotel u Srbiji prostire se na 13.000 kvadratnih metara, ima 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman, uz sedam kongresnih sala. Ovaj izuzetno moderan i funkcionalan objekat sa četiri zvezdice investicija je kompanije MK Group vredna 12 mil EUR, i deo je strategije širenja hotelskog biznisa na najatraktivnijim lokacijama u regionu.

Hotel će poslovati pod franšizom jedne od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu - Marriot International.

Ceo jedan sprat namenjen je kongresnom delu hotela, sa kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno. Na taj način, Sheraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

- Nastojimo da uspostavimo dobru saradnju sa Novosadskim sajmom, ostalim kongresnim centrima i glavnim zainteresovanim stranama, ali i da gostima približimo druge vrednosti grada i okoline, upakovane u jedan proizvod i posebno iskustvo - od vinarija, salaša, manastira i istorijskih znamenitosti do unikatnog doživljaja multikulturne i multietničke sredine kakva je okolina Novog Sada - navode naši sagovornici.

Svi gosti hotela mogu uživati u spa & wellness sadržajima na poslednjem spratu, sa divnim pogledom na novosadske ulice i parkove. Na raspolaganju im je termalna zona sa sauna svetom, đakuzi u savršenom ambijentu za relaksaciju i veliki izbor spa tretmana koji će upotpuniti svaki boravak u hotelu. Pored toga, moderan fitnes centar daće dodatnu motivaciju svima koji žele da tokom boravka ostanu u top formi.

- Naravno, tu je i izuzetan gastronomski doživljaj koji garantuje a la carte restoran, ali i wine & tapas bar. Ideja je da hotel ponudi sasvim novi koncept sastajanja i uživanja u ukusnim zalogajima, bilo da je povod poslovne prirode ili druženje, i to prevashodno za građane Novog Sada.

Sasvim izvesno, Novi Sad će dobiti zasluženu dodatnu promociju otvaranjem ovog hotela.

Sagovornici eKapije ističu da svaki brend koji dolazi donosi marketinšku vrednost, jer se brendovima veruje i njihov kvalitet se sa sigurnošću prihvata.

Kompletan sadržaj biltena Putovanja kao stil života - Umeće življenja i uživanja pročitajte OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.