NavMenu

Uživanje u prirodi i gastronomiji - Letnji odmor na Zlatiboru kao dobar izbor za ljubitelje planinskog turizma

Izvor: eKapija Utorak, 15.05.2018. 08:26
Komentari
Podeli
Hotel Zlatibor MonaHotel Zlatibor Mona
Zlatibor je planina na kojoj sezona traje tokom cele godine. Čarobna je u zimskom periodu, a mnoge privlači i preko leta, pa tako turisti mogu da uživaju u šetnjama, planinarenju, jahanju, vožnji kvadova i istraživanju prirodnih lepota zlatiborskog kraja.

U samom centru svih dešavanja nalazi se hotel Zlatibor Mona, koji za svoje goste priprema brojne sadržaje. Za sve koji žele da provedu letnji odmor upravo ovde u ponudi je i promo paket "Rana rezervacija" koji podrazumeva 20% popusta ukoliko svoj boravak rezervišete do 18. maja.

Paket podrazumeva pet dana, odnosno četiri noćenja po ceni od 147 EUR po osobi. Za decu starosti do sedam godina smeštaj je gratis.

Posetiocima su na raspolaganju i romantični vikend paketi, senior paketi i paketi koji se mogu kreirati prema specifičnim željama.

Gostima ovog hotela u centru Zlatibora na raspolaganju su prostrane sobe i apartmani različitih kategorija, a ukoliko žele da isprobaju gastronomsku ponudu pravi izbor može biti restoran Perun.

- Nacionalni restoran i vinski bar Perun pravo je mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i domaćih i stranih vina – kažu iz hotela Zlatibor Mona.

Restoran nudi takozvani "slow food concept", kroz pripremanje i serviranje tradicionalne hrane. "Planinski doručak", kao specifičan regionalni gastronomski brend, služi se u ovom restoranu i zaštićen je u Zavodu za zaštitu intelektualne svojine.

Najmlađi članovi porodice svoj kutak za igru i druženje mogu pronaći u igraonici Monici, koje je nedavno renovirana i proširena. Tokom boravka mališani mogu da učestvuju u kreativnim radionicama, školi slikanja ili kuvanja i dečijim pozorišnim predstavama.

Za to vreme roditelji mogu da se opuste i relaksiraju u bazenima, wellness i spa centru Inspirium, koji nudi različite vrste masaža i tretmana, a tu je i salon za lepotu i sauna svet sa bio i finskom saunom i parnim kupatilom. Takođe, mogu posetiti i pansionski restoran Vila, ali i Lada bar - kutak za odmor i uživanje u domaćim poslasticama i napicima.

O utiscima gostiju i interesovanju za boravak u hotelu Zlatibor Mona možda najbolje govori podatak da je popunjenost na godišnjem nivou 79,3%. Stepen zadovoljstva gostiju ocenjen je sa 8,6 na skali do 10, a u hotelu kažu da je reč o posetiocima koji se tradicionalno vraćaju, iz godine u godinu.

Kompletan sadržaj biltena Putovanja kao stil života - Umeće življenja i uživanja pročitajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.