NavMenu

Završena prva faza izgradnje Palilulske pijace

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.05.2018. 18:31
Komentari
Podeli
Budući izgled Paliulske pijace (Foto: Beoinfo)Budući izgled Paliulske pijace
Prva faza najveće investicije JKP Gradske pijace, izgradnje Palilulske pijace koja će se prostirati na više od 12.000 kvadratnih metara, uspešno je završena, saopšteno je iz ovog javno-komunalnog preduzeća.

U okviru prve faze izbetonirano oko 6.450 kvadratnih metara armirano-betonskih ploča i ugrađeno 6.500 kubnih metara betona. Radovi u okviru druge faze izvode se kaskadno na svim nivoima, na delu temelja, na pločama suterena i prizemlja, kao i na armirano-betonskoj ploči galerije.

Površina nove Palilulske pijace biće 12.691 kvadratni metar, a imaće četiri nivoa. Drugi nivo garaže sadržaće 60 parking mesta namenjenih isključivo korisnicima pijace. Prvi nivo garaže predviđen je za logistiku pijace, snabdevanje, utovarne rampe, magacine, prostor za pripremu proizvoda i za odlaganje otpada, kao i parking mesta za zakupce poslovnog prostora.


Na platou će biti odvojene i zone prodaje poljoprivrednih i neprehrambenih proizvoda. Na nivou galerije prostor namenjen prodaji suvenira, narodne radinosti, antikviteta, kao i restoran.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.