NavMenu

Nova atrakcija na Adi - besplatno klizalište površine oko 800 m2

Izvor: Danas Četvrtak, 25.12.2008. 09:27
Komentari
Podeli

Besplatno klizalište za sve Beograđane i goste prestonice otvoreno je juče (24. decembar 2008. godine) na Adi Ciganliji na prostoru rukometnih terena.

- Sa površinom većom od 800 m2, ovo će biti idealno mesto da najmlađi uživaju u prirodnoj oazi tokom zimskih dana. U naredna dva meseca vikendom, a u toku zimskog raspusta svakog dana imaćemo besplatnu školu klizanja. Najavljen je i dolazak poznatih sportista, glumaca i zabavljača. Tokom raspusta obezbeđene su i ekipe hitne pomoći, koje će svakog dana dežurati na klizalištu od 10 do 20 časova i na taj način voditi računa o bezbednosti svih posetilaca- rekao je Zoran Gajić, direktor JP "Ada Ciganlija".

On je dodao da je uživanje na ledu, uključujući i korišćenje klizaljki besplatno kako za decu tako i za odrasle. Inače, radno vreme klizališta je svakog radnog dana od 10 do 20 časova. Igor Miklja je najavio aktivnosti koje su Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu obezbedili za decu tokom zimskog raspusta.

- Za veliki broj programa koji će se odvijati kako u sportskom tako i u omladinskom delu, izdvojeno je više od 12 miliona dinara, kako bi deca mogla besplatno da koriste razne vrste aktivnosti tokom raspusta. Što se sporta tiče uglavnom smo se orijentisali na klizanje, plivanje, mada su zastupljeni i ostali sportovi - kazao je Miklja.

On je istakao da je u planu otvaranje klizališta kod Arene i još u nekoliko beogradskih škola.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.