Izvor: eKapija | Utorak, 24.04.2018.| 18:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Bisnode prodaje CRM platformu Charity švedskoj kompaniji Softronic

Ilustracija (Foto: everything possible/shutterstock.com)
U cilju jačanja fokusa na pružanju podataka i analitičkih proizvoda i usluga, kompanija Bisnode je odlučila da proda svoj CRM sistem Bisnode Charity kompaniji Softronic.

Kompanija Bisnode je saopštila da prodaje svoj CRM sistem Charity prema modelu softvera kao usluge IT kompaniji Softronic sa sedištem u Stokholmu. Charity upotrebljavaju ugledne švedske neprofitne organizacije i međunarodne dobrotvorne organizacije koje posluju u Švedskoj. Platforma je dobro poznata na tržištu i ima dobar tržišni položaj u rastućem neprofitnom sektoru.

- Prodaja CRM platforme Charity je prirodan deo strategije koju smo utvrdili u kompaniji Bisnode. Ovom prodajom se fokusiramo na naše osnovno poslovanje kako bismo isporučili vrhunske podatke i analitiku. Softronic će nastaviti da razvija platformu i pružati podršku klijentima na najbolji mogući način. Kompanija Bisnode će sa zadovoljstvom nastaviti da radi na platformi Charity, kao dobavljač podataka - izjavio je Magnus Silfverberg, izvršni direktor u kompaniji Bisnode AB.

- Za Softronic ovo preuzimanje predstavlja dalje širenje i produbljivanje postojeće dugoročne posvećenosti neprofitnim organizacijama. Trenutno pružamo mrežna rešenja za organizacije koje se bave prikupljanjem donacija, tako da sad možemo obezbediti celokupno poslovno rešenje kao usluge za dobrotvorne organizacije. Investicija tako dopunjuje naše postojeće poslovanje koje je uglavnom fokusirano na organizacije članice kao što su sindikati, agencije za osiguranje u slučaju nezaposlenosti i neprofitne organizacije koje trenutno pružaju usluge za više od 4 miliona članova - rekao je Anders Erikson, izvršni direktor u kompaniji Softronic AB, navodi se.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.