NavMenu

H&M stigao i u Šabac

Izvor: eKapija Četvrtak, 19.04.2018. 18:47
Komentari
Podeli
H&M u Šapcu je 13. prodavnica tog brenda u SrbijiH&M u Šapcu je 13. prodavnica tog brenda u Srbiji
Capitol Park Šabac obeležio je četvrti rođendan uz otvaranje dve nove prodavnice – svetski poznatog modnog brenda H&M, kao i novog salona nameštaja Nefa.

H&M u Šapcu radiće od 10 do 22 časa radnim danima i vikendom. U ponudi su odeća, obuća i modni dodaci za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe iz dobro poznatih kolekcija - Everyday, Modern Classic, Mama, L.O.G.G, Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Small Girls/Boys, Big Girls/Boys, Baby, Underwear, Accessories.

Ovo je 13. prodavnica otvorena od 2013. godine, od kada H&M posluje u Srbiji. Osim Šapca, postoje još četiri prodavnice u Beogradu, dve u Novom Sadu i po jedna u Nišu, Pančevu, Zrenjaninu, Subotici, Kragujevcu i Smederevu, podseća se u saopštenju ove kompanije.

Ritejl park Capitol u Šapcu (investicija britanske Poseidon Group) otvoren je 2014. godine. Osvrnuvši se na obeležavanje godišnjice u tom gradu, direktor kompanije Poseidon Group u Srbiji Džejms Gan (James Gunn) istakao je stvažnost razumevanja potreba potrošača u ritejl sektoru:


- Osluškivanjem potreba posetilaca, prilagođavali smo način poslovanja, usluge i miks brendova u Capitol Parku Šabac tokom protekle četiri godine. Ponosni smo što je H&M, kao jedan od najpoznatijih modnih brendova, postao deo našeg centra, kao i na činjenicu da novi brendovi na tržištu, kao što je Nefa, prepoznaju kvalitet poslovanja Capitol Parka - istakao je Gan.

Kompanija Poseidon Group najavila je za naredni period velike planove za srpsko tržište, te tako, uz ritejl parkove u Šapcu, Somboru i Rakovici, nameravaju i otvaranje centara u Leskovcu i Knjaževcu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.