NavMenu

Privredna komora Vojvodine dodelila godišnja priznanja najuspešnijim privrednicima

Izvor: Tanjug Četvrtak, 19.04.2018. 18:31
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Preduzeće Transnafta iz Pančeva laureat je godišnje nagrade Privredne komore Vojvodine za uspešno poslovanje i postignute rezultate u oblasti industrije, u oblasti usluga je to kompanija Mikromarket iz Novog Sada, a u oblasti poljoprivrede Vrebalov agrar iz Novog Bečeja.

Nagradu za najuspešniju privrednicu dobila je Katalin Mužlai, vlasnica porodične farme muznih krava Mužlai iz Bačkog Gradišta, dok je za najuspešnijeg privrednika priznanje dodeljeno Miroljubu Kršaninu, predsedniku borda direktora kompanije Tehnomarket iz Pančeva, saopštila je Privredna komora Vojvodine (PKV).

Godišnje nagrade su dobitnicima u četvrtak (19. aprila 2018. godine) uručili predsednik PKV Boško Vučurević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Mirović je, čestitajući dobitnicima, istakao da bez preduzimljivosti i kreativnosti pojedinaca, uređenog privrednog ambijenta i dobro osmišljene i odlučno sprovođene ekonomske politike, nema privrednog razvoja društva.

Predsednik PKV Boško Vučurević istakao je da je PKV bila, te da je i danas, mesto okupljanja privrednika, razmene ideja i iskustava.


- Kao značajan servis privrednicima u svakodnevnom poslovanju i podrška u jačanju tržišne konkurentnosti, prošle godine smo pokrenuli unutrašnju reformu i intenzivirali sve svoje aktivnosti - rekao je Vučurević.

Naveo je i da nagrađeni privrednici svojim primerom ohrabruju i druge da svoje kapacitete, kako kaže, intenzivno usmere ka postizanju kvaliteta, uspešnosti, izvrsnosti i konkurentnosti.

U ime ovogodišnjih dobitnika, skupu se obratio direktor Transnafte Tomislav Basta, koji je rekao da je priznanje PKV dodatni motiv za sve zaposlene, za neke nove, buduće uspehe.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.