Izvor: eKapija | Sreda, 18.04.2018.| 18:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Besplatan internet u garaži Obilićev venac

Garaža Obilićev venac
Javno-komunalno preduzeće Parking servis obezbedilo je besplatan internet svim vozačima koji parkiraju svoja vozila u garaži Obilićev venac. Pristup internetu omogućen je na svim nivoima garaže, od prvog do trinaestog, saopšteno je iz Parking servisa.

- Svakodnevno osluškujemo potrebe korisnika i kontinuirano se trudimo da podignemo kvalitet usluga koje pružamo. Ovoga puta mislili smo i na strane državljane koji parkiraju svoja vozila u garaži Obilićev venac i kojima će besplatni internet omogućiti da dobiju neophodne informacije o daljem boravku u našem gradu, bez ulaska u troškove rominga - rekao je Andrija Čupković, direktor Parking servisa.

On je dodao da je cilj ovog preduzeća da u narednom periodu uvede uslugu besplatnog interneta, za početak u svim javnim garažama, a kasnije i u ostalim objektima kojima upravlja Parking servis.

Parking servis uvođenjem besplatnog interneta u garaži Obilićev venac, koja je nakon rekonstrukcije i nadogradnje ispunila sve preduslove za dobijanje naziva ekološke garaže, nastavlja da podiže kvalitet svojih usluga.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.