Izvor: Tanjug | Sreda, 18.04.2018.| 15:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren mts Biznis centar u Novom Sadu - Naredne lokacije Niš i Kragujevac

Novi mts Biznis centar otvoren je danas u Novom Sadu za potrebe malih i srednjih preduzeća kojima su na raspolaganju brojne telekomunikacione i ICT usluge i dodatne mogućnosti za unapređenje poslovanja.

Izvršni direktor za poslovne korisnike Telekoma Srbija, Petar Popović, rekao je da je ta kompanija prepoznala značaj malih i srednjih preduzeća i da je u prethodnom periodu svoj deo poslovanja prilagodila i usmerila poslovnim korisnicima.

- Za razvoj malih i srednjih preduzeća važno je obezbediti adekvatne uslove, podršku i savremena poslovna rešenja. Na osnovu prakse i istraživanja koja smo uradili, formirali smo posebne prodajne kanale, servisnu podršku i razvili posebne servise i usluge za poslovne korisnike - naveo je Popović.

Kako je rekao, u kompaniji su primetili da mala i srednja preduzeća uglavnom kupuju servise i usluge u specijalizovanim objektima zbog čega je Telekom Srbija, kaže, u više od 20 gradova otvorio prodajna mesta namenjena isključivo poslovnim korisnicima.

- Da bismo korisnički servis podigli na viši nivo, prošle godine smo stvorili novi koncept sa kojim smo krenuli prošle godine u Beogradu otvarajući prvi Biznis centar. Danas taj moderan koncept u poslovanju sa malim i srednjim preduzećima nastavljamo u Novom Sadu - dodao je Popović.

On je naveo da će korisnici u Biznis centru moći ne samo da kupe sve usluge, već i da se upoznaju sa svim novim savremenim tehnologijama i rešenjima i da zajedno sa savetnicima u Biznis centru odaberu najadekavtnije za njihove potrebe.

U Biznis centru će, kako je najavio, od maja biti organizovane redovne prezentacije iz sfere modernog poslovanja, gde će oko 35.000 poslovnih korisnika iz Novog Sada i okoline moći da stiču nova iskustva i dobiju savete kako da što bolje vode svoj biznis.

Za sledeću godinu najavljeno je otvaranje Biznis centara u Nišu i Kragujevcu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.