Izvor: eKapija | Ponedeljak, 16.04.2018.| 19:54

Međunarodni stručnjaci za promet nepokretnosti u Beogradu - Klaster nekretnine organizuje treću konferenciju "Nauči da uspeš"

Ilustracija (Foto: Halfpoint/shutterstock.com)
Jedna od najvećih konferencija i okupljanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Jugoistočnoj Evropi - "Nauči da uspeš", u organizaciji Klaster nekretnina, počela je u ponedeljak (16. aprila 2018. godine) i trajaće do srede, 18. aprila.

Ovo je treća konferencija po redu, čije se aktivnosti održavaju na više različitih mesta - u Domu Narodne skupštine Srbije i Domu garde Vojske Srbije, u beogradskom hotelu Zira, konferencijskoj sali Beogradskog sajma i zgradi Geozavoda.

Stručno savetovanje otvoreno je u Domu Narodne skupštine Republike Srbije, a ovaj skup prvi put se održava i na Beogradskom sajmu, sa Sajmom nekretnina u okviru Sajma građevinarstva SEEBBE.

Konferencija se organizuje uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Privredne komore Srbije, a na skupu se očekuje veliki broj profesionalaca u oblasti nekretnina (posrednika, procenjivača, konsultanata, advokata, investitora) koji će biti u prilici da saznaju nešto više o tržištima nekretnina u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Rusiji, SAD, Južnoafričkoj Republici, Kini i Indiji.

Poznati međunarodni stručnjaci i predavači u oblasti prometa nekretnina podeliće tokom tri dana trajanja savetovanja svoja znanja i najnovija iskustva, kroz radionice i panel diskusije na kojima će, između ostalog, biti reči i o izmeni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koju ove godine planira resorno ministarstvo.

Jedna od tema biće i praktična primena Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma.

Detaljan program konferencije možete pogledajti na sajtu http://www.naucidauspes.rs/

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.