NavMenu

Milica Stefanović, Nataša Đurđević, Ivana Đurić i Branka Conić dobitnice PRO PR Awards iz Srbije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.04.2018. 12:40
Komentari
Podeli
Sa dodele priznanjaSa dodele priznanja
U četvrtak, 12. aprila 2018. godine, u hotelu Mona na Zlatiboru održana je svečana dodela priznanja PRO PR Awards renomiranim stručnjacima u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

PRO PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou. Utemeljen je 2012. godine povodom obeležavanja desete godišnjice PRO PR konferencije i specifičan je po tome što je namenjen prvenstveno pojedincima, a ne projektima.

Priznanje PRO PR Awards uključuje i unikatnu statuu koju su za ovu priliku izradili studenti Akademije umetnosti iz Novog Sada.

Međunarodna komisija PRO PR Awards, koju čine regionalni i evropski stručnjaci, ove godine je priznanje za doprinos razvoju odnosa s javnošću dodelila srpskim ekspertima za komunikacije: Nataši Đurđević, rukovodiocu odeljenja za komunikacije u Generali osiguranju, Branki Conić, direktorki PR agencije New Moment, Milici Stefanović, menadžerki za odnose s javnošću u kompaniji Coca-Cola Srbija, i Ivani Đurić, rukovodiocu odeljenja komunikacija u Ministarstvu za evropske integracije Republike Srbije.

Uz nagrađene iz Srbije, ovogodišnji dobitnici priznanja su i Marina Burazer, direktorka korporativnih komunikacija u INA-i, Jo Kempen, direktorka korporativnih komunikacija u Hrvatskoj pošti, Nataša Trslić Štambak, direktorka agencije Grayling iz Hrvatske, Nađa Lutvikadić Fočo, PR menadžerka u BH Telecomu, Almedina Porča, šefica Odseka za odnose s javnošću Opštine Stari Grad Sarajevo, Alenka Jakomin, starija savetnica u agenciji Pristop, Jernej Smisl, menadžer korporativnih odnosa u Pivovarni Laško Union iz Slovenije, Vuk Vujnović, glavni sekretar SEECOM-a, Nada Pavićević, PR menadžerka u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, Zvezdana Oluić, voditeljka PR-a i marketinga u Uniji poslodavaca Crne Gore.


Nagrađeni su i Daniela Nachevska Stojchevska, specijalista za marketing i PR u Eurolink osiguranju iz Makedonije, Olga Podoinitsyna, članica Uprave VTB Capital, Xenia Reizhevskaya, direktorka komunikacija u organizacionom odboru Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. iz Rusije, Simon Jones, direktor Westco-a i predsednik komunikacije za lokalnu upravu Velike Britanije, Florence Ranson, direktorka komunikacija u FoodDrinkEurope iz Belgije, Andras Staniszlav, potpredsednik CIPR-a i HuPRA-e iz Mađarske, Juergen Gangoly, direktor agencije Skills iz Austrije, Christian Spahr, direktor Odeljenja za odnose s medijima u Institutu Konrad Adenauer iz Nemačke, kao i Zehra Gungor, bivša predsednica IPRA-e i vlasnica agencije Stage PR iz Turske.

S obzirom na to da se priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager dodeljuju gradu, odnosno menadžeru iz zemlje domaćina PRO PR konferencije, ovogodišnji dobitnici u navedenim kategorijama su Grad Novi Sad, odnosno Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije "Moji brendovi".

Ovogodišnja dobitnica prestižnog priznanja za životno delo PROPR Infigo Awards je Marija Vićić, direktorka korporativnih komunikacija I&F McCann grupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.