Izvor: eKapija | Nedelja, 15.04.2018.| 16:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dental Ant će i u Vukovaru proizvoditi sredstva za stomatologiju - Beogradska firma na tri godine zakupila halu od 800 kvadrata

Ilustracija (Foto: Syda Productions/shutterstock)
Kompanija Dental Ant zakupila je od Grada Vukovara halu od 800 metara kvadratnih na 3 godine za proizvodnju dentalnih medicinskih sredstava.

Kako je navedeon na sajtu Privredne komore Srbije (PKS), to je rezultet skupa "Investiranje u istočnu Hrvatsku - okvir, mogućnosti i potencijali", koji je PKS organizovala u saradnji sa Zajedničkim većem opština Vukovar, uz podršku vlada Srbije i Hrvatske.

Realizacija ove investicije prvi je konkretan rezultat skupa na kome je učestvovalo više od 70 kompanija, lokalnih samouprava i državnih institucija.

Firma Dental Ant osnovao je 1991. godine u Beogradu dr Milorad Antunović, kao ordinacija u porodičnom vlasništvu koja pruža stomatološke usluge i obrazovanje lokalnim klijentima.

Kompanija je postala ekskluzivni zastupnik za kompaniju Septodont, koja je jedan od globalnih lidera u oblasti stomatoloških anestetika. U okviru svog portfolija proizvoda i usluga postala je i ekskluzivni distributer kompanije BioHorizont Implant Systems u jugoistočnoj Evropi. Kompanija poseduje regionalne kancelarije u BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj i prodajno mesto u SAD.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.