NavMenu

Zlatar dobija igralište za pripreme fudbalera - Tender za projektante do 16. aprila

Izvor: eKapija Sreda, 11.04.2018. 18:36
Komentari
Podeli
(Foto: Bplanet/shutterstock.com)
Opština Nova Varoš objavila je javni poziv za izradu idejnog rešenja fudbalskog igrališta na Zlataru.

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, ovaj teren biće prevashodno namenjen za pripreme fudbalskih ekipa koje gostuju na Zlataru. Igralište, kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, treba da bude opremljeno osnovnim sadržama koji zadovoljavaju ovu namenu.

Lokacija za igralište nalazi se u turističkoj zoni Zlatara, zapadno od hotela Panorama i Zlatarski zlatnik.

Zemljište na kome je planirana izgradnja obraslo je četinarskom šumom, a asfaltnim putem povezano je sa državnim putem P21.

Dostavljanje ponuda za izradu idejnog rešenja moguće je do 16. aprila 2018, a za isti dan je zakazano i javno otvaranje. Odluku o dodeli ugovora, naručilac će doneti 8 dana od otvaranja.

Sa Zlatara ovih dana stižu različite najave, pa je tako, podsetimo, objavljeno da će do početka ovogodišnje letnje sezone na Zlatarskm jezeru početi da radi akvapark, čiju izgradnju finansiraju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Opština Nova Varoš. Ukupna vrednost projekta iznosi 4,6 miliona dinara, od čega resorno ministarstvo učestvuje sa tri miliona, dok je ostatak novca obezbeđen iz lokalne kase.

Novitet na ovoj planini od naredne zimske sezone biće i novo skijalište.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.