NavMenu

Prvi Injection Technology Forum 17. aprila u Novom Sadu

Izvor: Promo Utorak, 10.04.2018. 15:50
Komentari
Podeli
Prvi Injection Technology Forum – ITF 2018 biće održan 17. aprila u Novom Sadu. Organizator događaja, kompanija Neofyton, omogućiće učesnicima da čuju internacionalne stručnjake u oblasti plastike, a biće predstavljena i najbolja iskustva iz prakse i nove poslovne mogućnosti. Uz demonstraciju rada mašina, planirano je i vreme za networking.

- ITF 2018 je osmišljen kao mesto susreta nauke i industrije, kupaca i prodavaca, proizvođača i trgovaca, svih poznavaoca plastike i tehnologije brizganja. Neofyton pruža mogućnost svim učesnicima foruma da razmene svoja iskustva i prošire znanje učeći direktno od domaćih i internacionalnih eksperata – istakao je Zoran Tadić, generalni direktor Neofytona.

U okviru celodnevnog programa, o inovacijama, fleksibilnosti i pouzdanosti govoriće Franz Pressel iz kompanije Engel, dok će upotrebu Festo sistema u autoindustriji objasniti Ivan Čuvardić i Nebojša Radosavljević iz preduzeća Festo. Tema predavanja Horsta Geiblingera iz Engela biće automatizacija, a Marko Jovanović iz SCGM-a i Rade Joksimović iz INMOLD-a preneće svoje iskustva u projektovanju i izradi alata za optimalan proizvodni proces, odnosno za industriju pakovanja.

O Industriji 4.0 i rešenjima za "pametne" fabrike govoriće Paul Kapeller iz kompanije Engel, a o uspešnom izlaganju na sajmovima predavanje će održati Siniša Zarić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu.


U poslednjem delu Foruma Carlo Canavese iz kompanije PIOVAN predstaviće MODULA sušare, odnosno automatsku optimizaciju parametara sušenja, nakon čega će biti demonstriran rad mašina.

Forum će biti održan u Neofyton Trening centru, moderno opremljenom prostoru sa multimedijalnom opremom i svim uslovima za organizovanje konferencijskih događaja. Centar je opremljen sa dve Engel mašine i pratećom opremom, što su odlični uslovi za obuku i edukaciju.

Učešće na ITF 2018 je besplatno, a predavanja će biti održana na engleskom i srpskom jeziku. Broj učesnika je ograničen.

Više informacija i registracionu formu za online prijavljivanje možete pronaći OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.