NavMenu

Budimka daje u zakup zasade jabuka i malina - Rok za ponude 17. april

Izvor: eKapija Sreda, 04.04.2018. 10:42
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Akcionarsko društvo Budimka u stečaju, objavilo je javni poziv za izdavanje u zakup zasada jabuka i malina u Požegi.



U zakup se izdaje 10 hektara voćnjaka jabuka na potesu Bare, sa 36.000 stabala - sorti braeburn (900 stabala), mitchgla (900 stabala), idared (7.070 stabala), camspur (9.030 stabala), golden delicious klon B (5.930 stabala), granny smith (8.120 stabala), jonagold (4.050 stabala). Uz voćnjak, u zakup se daje i 10 bunara za snabdevanje industrijskom vodom za potrebe održavanja zasada.

Drugu imovinsku celinu čine malinjaci, sorte heritage i polka na potesu Suvo Polje od čega je zasad malina u 33 plastenika na površini od oko 41 ar, dok je na površini od 23 ara zasađena malina na otvorenom.

Voćnjaci se izdaju na određeno vreme do 30. novembra 2018, navedeno je u tenderskoj dokumentaciji.

Ponude se dostavljaju Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu najkasnije do 17. aprila do 12 časova, a javno otvaranje održaće se 15 minuta po isteku roka za dostavljanje ponuda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.