NavMenu

Počeli radovi na drugoj fazi uređenja platoa Milana Mladenovića

Izvor: eKapija Nedelja, 01.04.2018. 10:29
Komentari
Podeli
Budući izgled platoa Milana Mladenovića (Foto: Beoinfo)Budući izgled platoa Milana Mladenovića
Uređenje nove pjacete počelo je na uglu Dečanske i Nušićeve ulice kao nastavak uređenja platoa Milana Mladenovića ispred Doma omladine, prenosi Beoinfo.

Prema rečima gradskog urbaniste Milutina Folića, na ovom prostoru građani će dobiti novo kameno popločanje, drveće, klupe, česmu i rasvetu.

– Ovo je nastavak realizacije strategije Grada Beograda u kojoj je postavljena nova hijerarhija u saobraćaju koja pešacima, biciklistima i javnom gradskom prevozu daje prioritet u odnosu na automobile – istakao je Folić.

On je dodao da će tokom ove godine grad dobiti nekoliko desetina novih uređenih pjaceta čime se značajno podiže nivo kvaliteta svakodnevnog života.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.