NavMenu

Sajam nautike, lova i ribolova od 3. do 7. aprila u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.03.2018. 15:16
Komentari
Podeli
(Foto: Anna Omelchenko/shutterstock.com)
Jubilarni 40. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova biće održan od 3. do 7. aprila 2018. godine.

Ovo je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu, saopštio je Beogradski sajam.

Učešće na manifestaciji najavilo je više od 80 izlagača sa oko 100 plovila. Među njima su i predstavnici najpopularnijih domaćih i svetskih brendova, uključujući i one najrenomiranije u sektoru ekskluzivnih plovila, kao što su Monterey 378, Cranchi 30, Bavaria 29, Beneteau Antares 30S, See Ray, Jeanneau, Sealver...

Da manifestacija postaje sve interesantnija na međunarodnom planu potvrđuje učešće "premijernih" izlagača iz Italije i Turske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Pored stalnih izlagača kao što su CTC Unit, Goga YCI, Inteh-V i drugi, pojaviće se i neki novi, kao što su Efel Motors, Focus, AS Labruna, ENC Star Trade itd.


Pod aktivističkim sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi", posetioci će moći da iskoriste i tradicionalnu berzu polovnih plovila, biće predstavljene poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, a sve je "začinjeno" neizostavnim ekološkim i bezbednosnim temama u vezi sa vodom.

Radno vreme sajma biće od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana trajanja sajma, 7. aprila, od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne 200, a parkinga 100 dinara po satu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.