NavMenu

Google mape nude i informacije o restoranima i javnom prevozu

Izvor: seebiz.eu Ponedeljak, 26.03.2018. 09:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: l i g h t p o e t/shutterstock)Ilustracija
Aplikacija Google mape uskoro će, u verziji 4.47, korisnicima pametnih telefona omogućiti da saznaju prosečno vreme čekanja u restoranima.

Odsad će korisnici putem ove aplikacije moći da saznaju koliko je prosečno vreme čekanja u više od milion restorana širom sveta, stoji u saopštenju grupacije Alphabet.

Spisak restorana još nije otkriven.

Iz kompanije najavljuju još jednu zanimljivu funkciju. Uskoro će uz pomoć njihove aplikacije biti moguće pristupiti korisnim informacijama koje se odnose na vožnju javnim prevozom u većim svetskim gradovima.


Slične informacije već nudi konkurentska aplikacija Citymapper koja je zasad raspoloživa u Parizu, Njujorku, Hong Kongu, Taipeiju, Los Anđelesu, Nju Delhiju, Moskvi, Singapuru, Madridu, Barseloni, Kijevu i Budimpešti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.