Izvor: Promo | Petak, 23.03.2018.| 09:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pronađite radnike za kratkotrajne poslove preko aplikacije Starbiter

Starbiter je aplikacija za mobilne telefone napravljena kako bi firme mogle da u najbržem mogućem roku pronađu radnike za kratkotrajne poslove (u trajanju od 5 sati do 5 dana). Aplikacija olakšava interakciju između firmi ili NVO i korisnika koji su zainteresovani za kratkotrajne poslove.

Firme koriste Starbiter kako bi pronašle radnike u periodima povećanog obima posla ili ukoliko im je hitno potrebna ispomoć. Studenti, ali i osobe sa viškom slobodnog vremena koriste Starbiter kako bi zaradili dodatno ili obogatili svoje radno iskustvo.

Kratkotrajni plaćeni poslovi – smene

Firme objavljuju plaćene smene, a korisnici bivaju obavešteni o poslovima koji su u njihovoj blizini i za njih se mogu prijaviti putem aplikacije. Prilikom objave posla, firme mogu da biraju na koji način će platiti radnike – direktno ili posredstvom Starbitera.
Sticanje iskustva – volontiranje

Nedavno je uvedena virtuelna valuta Starbiter Bit, koju besplatno dobijaju svi novoregistrovani korisnici prilikom verifikacije naloga.

Bitovi se ne mogu zameniti za dinare niti evre, ali se mogu koristiti da potražite (i nagradite) pomoć korisnika Starbitera. Potrebno je uneti detalje honorarnog posla (lokaciju, početak, trajanje i cenu u bitovima) i prvi zainteresovani korisnik će se prijaviti.

NVO sada mogu pronaći volontere za različite aktivnosti, tako što će jednostavno objaviti poslove u bitovima putem aplikacije.

Anti-bitkoin

Bitovi su u suprotnosti sa bitkoinima, jer su namenjeni pružanju pomoći i volontiranju, a ne uvećanju novčane dobiti. Takođe, bitovi se besplatno dele korisnicima Starbitera, ne kupuju se i ne prodaju, a njihov broj se može uvećati, ukoliko korisnik pomaže ljudima u svojoj okolini

Preuzmite aplikaciju za mobilne telefone i pronađite radnike u najbržem mogućem roku, ili se prijavite na poslove u vašem kraju!
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.