Izvor: Franchising.rs | Četvrtak, 22.03.2018.| 14:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Hrvatski taksi prevoznik Cammeo stiže u Beograd - Početak poslovanja najavljen za april

(Foto: Diego Cervo/shutterstock.com)
(Ilustracija( Taksi prevoznik Cammeo, koji je svoju franšiznu mrežu do sada razvijao u Hrvatskoj i Sloveniji, počinje u aprilu poslovanje u Beogradu.

Hrvatski taksi prevoznik već je prisutan u 30 gradova u Hrvatskoj i Sloveniji, a svoju mrežu razvija i kroz franšizu, što će biti slučaj i u Beogradu.

U kompaniji Cammeo kažu da će partneri kompanije Cammeo biti isključivo samostalni preduzetnici sa taksi licencom".

- Kao i svi primaoci Cammeo franšize, i partneri u Beogradu mogu da računaju na našu tehničku podršku, pored toga što preuzimamo i obaveze oko organizovanja kol-centra i prodaje usluge, a pogodnost je i što obezbeđujemo i finansiramo nabavku novih vozila. Zauzvrat, zadržavamo određeni procenat od poslovanja primaoca franšize – objašnjavaju.

Davalac franšize obezbeđuje i moderan softverski sistem zasnovan na GPRS tehnologiji – Taxi Navigator – koji, kako objašnjavaju, olakšava komunikaciju između kol-centra, taksiste i korisnika usluge.

U kompaniji Cammeo kažu da se oni vode time da njihova usluga treba da bude jeftina i kvalitetna.

– Telefonom ili sa samo dva klika, uz pomoć "pametnih" telefona, klijent naručuje vozilo. Nekoliko minuta kasnije na adresu dolazi čisto, uredno, pouzdano i novo vozilo, uniformisani vozač otvara vrata i vozi klijenta u željenom pravcu. Plaćanje vožnje, čiju cenu putem aplikacije unpared možete pouzdano znati, možete izvršiti u samom vozilu ili pak putem iste aplikacije, bez keša ili kartice na licu mesta. Ovo je usluga i komfor koju želimo da pružimo Beograđanima – kaže Branko Čučković, direktor Cammeo sistema u Srbiji.

Cammeo je poslovanje započeo 2006. u Rijeci. Četiri godine kasnije otvara i predstavništvo u Osijeku, gde su i počeli da razvijaju franšizni projekat.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.