Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.03.2018.| 11:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dvorana Doma sindikata postaje Kombank dvorana

Renovirana Dvorana Doma sindikata otvoriće vrata posetiocima 27. aprila, pod novim imenom - Kombank dvorana.

U saradnji sa Komercijalnom bankom, kultno mesto na Trgu Nikole Pašića dobiće novi vizuelni identitet, koji će biti modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima, najavljuju iz kompanije MCF MegaComFilm.

- Zajedničko za Komercijalnu banku i Dvoranu Doma sindikata je da su to institucije sa dugom i respektabilnom tradicijom u našem društvu. Takođe, odlikuje nas i to što znamo da bez modernizacije nema napretka i budućnosti. Komercijalna banka u svoje poslovanje neprestano uvodi inovativne, digitalne proizvode i usluge, a Dvorana Doma sindikata je nakon renoviranja postala multifunkcionalan i multimedijalni prostor, spreman da odgovori na ukuse i zahteve publike svih generacija. Ujedinjeni u projektu Kombank dvorana, cilj nam je da ovo mesto bude ponovo centar različitih kulturnih, obrazovnih, umetničkih i poslovnih dešavanja. Uostalom, Komercijalna banka je i ranije svojim brendom markirala mesta budućih najzanimljivijih događanja - izjavio je Vladimir Matevski, direktor odeljenja za odnose sa javnošću Komercijalne banke.

Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala Dvorana Doma sindikata, ova promena nastupila je nakon detaljnog planiranja, postavljanja strategije za dalje unapređivanje rada i jačanje pozicije ove institucije, koja će postati najlepši centar kulturnih, zabavnih i kongresnih dešavanja u Beogradu, navodi se u saopštenju.

- Brinući o javnom interesu i uzoru prošlog vremena, rekonstrukcijom Dvorane u duhu modernizma, odrastaće nove generacije kroz kulturu i zabavu. Prirodno je da Beograd pored svih ostalih objekata i sadržaja koje ima, dobije po prvi put i svoju Dvoranu koja će, zahvaljujući partnerstvu sa Komercijalnom bankom, sa ponosom poneti ime Kombank dvorana - rekao je Igor Stanković, direktor Kombank dvorane.

Kombank dvorana će, nakon završetka rekonstrukcije, posedovati najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu i još pet bioskopskih sala sa ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, press centar, lounge i jazz bar.

Rekonstrukcija dvorane započeta je 1. jula 2017. godine i trajala je deset meseci, a iznos investicije je više od 4,5 mil EUR.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.