NavMenu

Dvorana Doma sindikata postaje Kombank dvorana

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.03.2018. 11:32
Komentari
Podeli
Renovirana Dvorana Doma sindikata otvoriće vrata posetiocima 27. aprila, pod novim imenom - Kombank dvorana.

U saradnji sa Komercijalnom bankom, kultno mesto na Trgu Nikole Pašića dobiće novi vizuelni identitet, koji će biti modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima, najavljuju iz kompanije MCF MegaComFilm.

- Zajedničko za Komercijalnu banku i Dvoranu Doma sindikata je da su to institucije sa dugom i respektabilnom tradicijom u našem društvu. Takođe, odlikuje nas i to što znamo da bez modernizacije nema napretka i budućnosti. Komercijalna banka u svoje poslovanje neprestano uvodi inovativne, digitalne proizvode i usluge, a Dvorana Doma sindikata je nakon renoviranja postala multifunkcionalan i multimedijalni prostor, spreman da odgovori na ukuse i zahteve publike svih generacija. Ujedinjeni u projektu Kombank dvorana, cilj nam je da ovo mesto bude ponovo centar različitih kulturnih, obrazovnih, umetničkih i poslovnih dešavanja. Uostalom, Komercijalna banka je i ranije svojim brendom markirala mesta budućih najzanimljivijih događanja - izjavio je Vladimir Matevski, direktor odeljenja za odnose sa javnošću Komercijalne banke.

Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala Dvorana Doma sindikata, ova promena nastupila je nakon detaljnog planiranja, postavljanja strategije za dalje unapređivanje rada i jačanje pozicije ove institucije, koja će postati najlepši centar kulturnih, zabavnih i kongresnih dešavanja u Beogradu, navodi se u saopštenju.

- Brinući o javnom interesu i uzoru prošlog vremena, rekonstrukcijom Dvorane u duhu modernizma, odrastaće nove generacije kroz kulturu i zabavu. Prirodno je da Beograd pored svih ostalih objekata i sadržaja koje ima, dobije po prvi put i svoju Dvoranu koja će, zahvaljujući partnerstvu sa Komercijalnom bankom, sa ponosom poneti ime Kombank dvorana - rekao je Igor Stanković, direktor Kombank dvorane.

Kombank dvorana će, nakon završetka rekonstrukcije, posedovati najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu i još pet bioskopskih sala sa ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, press centar, lounge i jazz bar.

Rekonstrukcija dvorane započeta je 1. jula 2017. godine i trajala je deset meseci, a iznos investicije je više od 4,5 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.