NavMenu

Obeleženo dve godine uspešnog rada Srpske Asocijacije Menadžera

Izvor: eKapija Petak, 28.11.2008. 14:55
Komentari
Podeli

Na drugoj redovnoj Skupštini Srpske asocijacije menadžera održanoj u u Privrednoj komori Srbije izabran je novi Upravni odbor i predsednik SAM-a.

U naredne dve godine najveću menadžersku organizaciju u Srbiji vodiće dosadašnji predsednik Slobodan Vučićević, predsednik uprave Grupe Droga Kolinska, a pored njega u Upravni odbor Asocijacije izabrani su Ana B. Bovan, direktor konsultantske kuće Bovan Consulting, Jelena Galić, direktor sektora za menadžment konsalting u Deloitte Srbija, Dmitar Polovina, direktor faktoring firme Prvi faktor, Branimir Bošković, predsednik poslovnog sistema Telefonija, Srđan Janićijević, generalni direktor kompanije Politika, Srđan Šaper, osnivač i generalni direktor McCann Erickson Group, Ljuba Grujić, direktor kompanije Coca-Cola za Adriatic regiju i Balkan, Zoran Drakulić, predsednik kompanije Ju point, Bojan Radun, izvršni direktor kompanije Nectar i Veran Matić, glavni i odgovorni urednik RTV B92.

Obraćajući se prisutnima predsednik Asocijacije Slobodan Vučićević je rekao da je Srbiji SAM oduvek bio potreban, ali je danas Srbiji SAM neophodan. Srpska asocijacija menadžera će se u narednom periodu baviti jačanjem kapaciteta asocijacije, podsticanjem komunikacije između nosliaca ekonomske politike i Asocijacije kao i unapređenjem profesije menadžera.

Slobodan VučićevićSlobodan Vučićević

Izvršni potpredsednik Ana B. Bovan je rezimirajući aktivnosti SAM-a u toku protekle dve godine, između ostalog, naglasila da je Asocijacija organizovala 20 edukativnih skupova za menadžere Srbije: seminare, konferencije, okrugle stolove, radionice. Potpisivanjem sporazuma o saradnji sa univerzitetima iz Srbije i regiona, SAM je pokrenuo i poseban program Na praksi SAM u okviru kojeg se studentima pruža mogućnost da se usavršavaju u kompanijama članova Asocijacije. Otvorena je i prva regionalna kancelarija u Nišu, a u planu je otvaranje novih u drugim gradovima u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.