Izvor: Tanjug | Petak, 28.11.2008.| 13:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

UEPS dodelio nagrade za promotivni nastup na sajmovima "Energetika", "Ecofair", "Lokalna samouprava" i "Biznis Baza"

Udruženje ekonomskih propagandista Srbije (UEPS) dodelilo je fabrici "Prva petoletka" iz Trstenika specijalnu diplomu za uspešan promotivni nastup na 4. međunarodnom sajmu električne energije, rudarstva, gasa i nafte, obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti.

Kako se navodi u saopštenju UEPS, isto priznanje dobili su i "MB gas oil" i "EMC-Elektromreža Srbije", a zahvalnice Beogradskog sajma i UEPS dobili su Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine, "Jugotrade", " Wig" i "Vulkan".

Gran pri sa diplomom i statuetom, dar Umetničke livnice "Braća Jeremić", dobio je Konzorcijum za konsalting i inžinjering u energetici.

Na 5. međunarodnom sajmu zaštite životne sredine "Ecofair" specijalne diplome za uspešan promotivni nastup dobili su "Ezo grupa" i "Recan".

Gran pri sa diplomom i statuetom, dar Umetničke livnice, dobilo je JKP "Zelenilo- Beograd". Zahvalnice Beogradskog sajma i UEPS dobili su "Tehnix beo" i "Depo sistem".

Na Sajmu lokalne samouprave, zahvalnice Beogradskog sajma i UEPS dobili su opštine Vršac i Savski venac (Beograd). Specijalnu diplomu za uspešan promotivni nastup dobio je Fond za zaštitu životne sredine iz Kruševca.

Gran pri sa diplomom i statuetom, dar Umetničke livnice, dobio je grad Čačak.

Na 7. međunarodnom sajmu preduzetništva za mala i srednja preduzeća "Biznis baza" specijalne diplome za uspešan promotivni nastup dobili su Udruženje privrednika grada Kragujevca, Privredna komora Beograda, "Triglav Kopaonik" i Udruženje preduzetnika opštine Novi Pazar.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.