NavMenu

Tender za industrijsko zemljište u Jagodini u januaru 2009. - poziv samo za proizvođače

Izvor: Beta Četvrtak, 27.11.2008. 14:50
Komentari
Podeli

Tender za izdavanje u zakup 200 hektara industrijskog zemljišta u Jagodini trebalo bi da
bude raspisan krajem januara 2009. godine, najavio je danas (27. novembar 2008. godine) gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

On je u telefonskoj izjavi iz Beča, gde predvodi privrednu delegaciju, kazao da će zemljište biti dodeljeno besplatno, a da će kriterijumi za dozvolu biti broj radnih mesta koje investitor planira da otvori i visina planiranih ulaganja.

Marković je kazao da će poziv biti otvoren samo za proizvođače, a ne za trgovce i uslužne delatnosti.

Prema njegovoj proceni, to zemljište bi moglo da koristi 20-ak investitora, jer je "za jednu jaku proizvodnu fabriku potrebno 10-ak hektara zemljišta", a plac za tu namenu u industrijskoj zoni je površine 200 hektara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.