NavMenu

Preduzeće "Jutra" ponovo na licitaciji 19. decembra - početna cena 4,19 mil EUR

Izvor: Beta Četvrtak, 27.11.2008. 11:49
Komentari
Podeli

Agencija za privatizaciju najavila je danas (27. niovembar 2008. godine) da će 19. decembra na licitaciji treći put ponuditi na prodaju preduzeće "Jutra", koje je u vlasništvu javnog preduzeća "Jugoimport- SDPR".

Početna cena preduzeća "Jutra" koje se bavi proizvodnjom, preradom i trgovinom voća i povrća biće 4,19 mil EUR, isto kao i na neupešnoj licitaciji 21. novembra, navodi se na sajtu Agencije www.priv.rs.

Rok za preuzimanje prodajne dokumentacije, koja košta 40.000 dinara, ističe 10. decembra, a rok za podnošenje prijava za učešće u javnom nadmetanju je 11. decembar. Depozit za učešće u javnom nadmetanju iznosi 418.880 EUR.

Preduzeće "Jutra" poseduje kompleks u selu Koštunići za proizvodnju rakije sa savremenom destilerijom i podrumima, hladnjačom kapaciteta 3.000 tona, sušarom za voće i pečurke, kao i linijom za pakovanje čaja.

U tom kompleksu nalazi se i linija za proizvodnju čipsa sa magacinom za krompir kapaciteta 3.000 tona, kao i malinjak zasađen na oko 3 ha.

Tagovi:
Koštunići
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.