NavMenu

Vinarije iz Srbije na sajmu vina i alkoholnih pića u Dizeldorfu od 18. do 20. marta

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.03.2018. 15:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Constantine Pankin/shutterstock.com)Ilustracija
Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizuju nastup 10 domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića PROWEIN 2018, koji će se održati u Dizeldorfu od 18. do 20. marta.

U okviru nacionalnog štanda Srbije predstaviće se: JIT-INŽENjERING AGRO - Erdevik, vinarija Aleksandrović - Topola, vinarija Lastar Rekovac, vinarija Zvonko Bogdan - Subotica, Vino Budimir - Aleksandrovac, PP ERDEVIK - Erdevik, Rubin - Kruševac, vinarija Aleksić - Vranje, vinarija Despotika - Smederevska Palanka i vinarija Virtus - Žabari.

Na sajmu PROWEIN 2018 kompanije iz Srbije predstaviće svoje proizvode u Paviljonu 15, na nacionalnom štandu površine 42 metara kvadratnih.


Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte. Učešće srpskih vinarija na jednoj od najuglednijih i najznačajnijih međunarodnih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi i svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu - navedeno je u saopštenju PKS.

PROWEIN je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti oko 56.000 posetilaca iz 123 zemalja, koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 6.250 izlagača iz 59 zemalja, dodaje se.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.