Izvor: RTS | Četvrtak, 15.03.2018.| 11:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

Svilajnačkim karticama do popusta i besplatnih sadržaja - Otvoren opštinski Korisnički centar

Ilustracija (Foto: Robert Kneschke/shutterstock.com)
U Svilajncu je otvoren opštinski Korisnički centar, novi servis koji građanima pruža pomoć i podršku kroz različite besplatne programe i popuste za sve kategorije stanovništva.

Projekat je nazvan "Svilajnčani na prvom mestu" i moguć je zahvaljujući dobrom stanju u opštinskoj kasi.

U novootvorenom centru građani mogu da dobiju Svilajnačke kartice, uz koje je moguće ostvariti popuste u maloprodajama, frizerskim salonima ili kod zubara. Uz karticu mnogi edukativni, kulturni, turistički ili sportski programi biće potpuno besplatni.

Za dobijanje kartice nema ograničenja u godinama, uslov je jedino prebivalište na teritoriji opštine Svilajnac.

Kartica se dobija za nekoliko minuta, u novom korisničkim centru. Za najmlađe biće organizovana škola plivanja, košarke i fudbala ili časovi korektivne gimnastike.Penzionerima su uz karticu omogućeni besplatni izleti i druženja, škola računara, pozorišne predstave i koncerti.

Međutim, ono što najviše zanima Svilajnčane jesu popusti prilikom kupovine.

- Zasada imamo više od 20 partnera koji učestvuju u programu i to podrazumeva da oni daju određene popuste i specijalne cene za naše sugrađane sa karticom. Popusti se kreću od 5 do 50% - kaže Milena Radović, koordinatorka Korisničkog centra.

Otvaranjem Korisničkog centra i izdavanjem kartice Svilajnac želi da unapredi život svojih sugrađana i rastereti kućne budžete.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.