Izvor: eKapija | Petak, 09.03.2018.| 09:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Potencijali obnovljive energije i energetske efikasnosti - Tematski bilten Energetika 27. marta na eKapiji

Velike investicije u energetici su pokrenute, a Srbija će do 2020. dobiti nove energetske objekte ukupne snage 1.000 megavata. U investicionom ciklusu u energetskom sektoru sada je više od 3 mlrd EUR, što je najveći iznos u poslednjih 30 godina.

O ovim temama pisaćemo u novom tematskom biltenu "Energetika: Potencijali obnovljive energije i energetske efikasnosti", koji će biti objavljen 27. marta 2018. godine.

Na taj način pokušaćemo da prikažemo trenutno stanje u oblasti energetike i ukažemo na njen značaj. Uz osvrt na opštu situaciju, u Tematskom biltenu ćemo se fokusirati na obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost.

Pisaćemo o cilju Srbije da do do 2020. godine 27% električne energije dobija iz obnovljivih izvora. Govorićemo o značaju energetske efikasnosti, predstaviti berzu električne energije, pričati o rešenjima za obezbeđivanje dugoročne energetske nezavisnosti u budućnosti, kretanju cena energenata...

Predstavićemo nove projekte, rešenja, tehnologiju i usluge kompanija koje posluju u toj oblasti. Govorićemo o tehnološkim trendovima, sistemima za uštedu energije, termo-tehnici...

Tematski bilten "Energetika: Potencijali obnovljive energije i energetske efikasnosti" je idealno mesto da preporučite vašu firmu, usluge ili proizvode koji mogu doprineti unapređenju ove oblasti.

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima – od državnih struktura (Ministarstvo energetike, Privredna komora Srbije), lokalne samouprave, do direktora kompanija koje posluju u ovoj oblasti, stručnjaka, konsultanata i naučnih radnika.

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Izdanja ranijih Tematskih biltena pročitajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.