NavMenu

Potpisan Ugovor između HD Evropske konsalting grupe i eKapija.com d.o.o., cilj - unapređenje strukture menadžmenta Ekapije

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.11.2008. 15:21
Komentari
Podeli

(potpisnici Ugovora - Zdravko Lončar i Danijel Pantić)

HD Evropska konsalting grupa i poslovni portal ekapija.com započeli su saradnju na projektu unapređenja strukture menadžmenta ovog preduzeća. Pošto Ekapija.com nastavlja da se širi i na tržištu raste tražnja za njenim uslugama, proces rukovođenja od njenih osnivača zahteva više pažnje i posvećenosti, radi osmišljavanja, uspostavljanja i primene novih pristupa u poslovnom razvoju kompanije.

Ekapija.com funkcioniše od januara 2005. godine i pokriva tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a postoje i planovi da se poslovanje proširi i na Hrvatsku. Ekapija.com pruža informacije kroz uslugu slanja dnevnih poslovnih vesti, koje se e-mejlom šalju direkno krajnjim korisnicima. Ovaj sadržaj se takođe objavljuje na samom web portalu (www.ekapija.com) koji služi kao on-line baza podataka, koja se moze pretraživati i sadrži poslovne podatke na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku, a planirano je da se ova usluga proširi i na jezike Zapadnog Balkana.

Kao u većini slučajeva kada se radi o brzorastućem poslovanju, javila se potreba da se restruktuira i poboljša menadžerska struktura na nivou poslovnog modela i uvođenja praktičnih preduslova za održivi razvoj. U periodu trajanja projekta, od novembra 2008. do marta 2009. godine, HD Evropska konsalting grupa će pružati Ekapiji savete i alate za poboljšanje učinka rukovođenja, uključujući i preporuke za zapošljavanje kompetentne osobe na odgovorno mesto izvršnog direktora.

BAS program (http://www.bas-serbia.org) je prihvatio da podrži i prati ovaj projekat tokom njegove realizacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Počinje prijava za 20.000 dinara za đake u Beogradu

Prijavljivanje za 20.000 dinara, koje će sve beogradske porodice dobiti po detetu koje pohađa osnovnu i srednju školu, kao i za kartice za besplatan ulazak na gradske bazene tokom letnje sezone počinje danas, objavio je Beoinfo. U svim osnovnim i srednjim školama u Beogradu od danas pa do kraja leta moći će da se prijavi za 20.000 dinara, a sve informacije građani će moći tamo da dobiju. Princip će biti isti ili sličan kao kada su se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.