NavMenu

Prijave za takmičenje u programiranju FON Hakaton otvorene do 12. marta

Izvor: eKapija Utorak, 06.03.2018. 13:19
Komentari
Podeli
FONIS i Istraživačko-razvojni centar Fakulteta organizacionih nauka u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija organizuju peti po redu FON Hakaton, tradicionalno takmičenje u programiranju za mlade. Pored Hakatona i ove godine takmičari će imati mogućnost da učestvuju na delu projekta pod nazivom Tech Challenge, gde će imati priliku da prikažu svoju kreativnost i predlože inovacije u vezi sa poslovanjem kompanije partnera.

FON Hakaton će se održati 31. marta i 1. aprila u prostorijama Istraživačko-razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka.

Takmičari će dobiti šansu da u timovima od 3 ili 4 člana, pokažu svoje znanje, ideje i kreativnost i da u roku od 24 časa reše realan problem iz oblasti rada nad podacima.

Prijave za Hakaton i Tech Challenge su otvorene za sve mlade od 16 do 26 godina iz Srbije i regiona, i do 12. marta u ponoć.
Učesnici Hakatona će biti odabrani na osnovu popunjene prijave i testa programerskih veština, a učesnici na delu pod nazivom Tech Challenge samo na osnovu prijave koja se nalazi na sajtu projekta.


Projekte koje timovi budu osmislili i realizovali, ocenjivaće stručni žiri čije mišljenje i iskustva će takmičarima omogućiti da na pravi način usavrše svoje sposobnosti u budućem radu.

Prezentacija završnih aplikacija timova najavljena je za 1. april, nakon čega sledi svečana dodela nagrada.

Više informacija i prijave za oba dela projekta možete pronaći na sajtu takmičenja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.