NavMenu

Kanski pobednik Skver od 8. marta na repertoarima domaćih bioskopa

Izvor: eKapija Utorak, 06.03.2018. 12:24
Komentari
Podeli
Skver je nosilac Zlatne palme i čak 6 nagrada Evropske filmske akademijeSkver je nosilac Zlatne palme i čak 6 nagrada Evropske filmske akademije
Dva atraktivna filmska naslova - Skver i Neka svetlost uđe, koja su na upravo završenom FEST-u izazvala velku pažnju publike i punila gledališta u Beogradu, od 8. marta naći će se na bioskopskim repertoarima širom Srbije.

Ljubitelji filma u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kruševcu i Subotici u narednim danima imaće priliku da uživaju uz Skver - dobitnika Zlatne palme u Kanu i nosioca čak 6 nagrada Evropske filmske akademije. Ovo najnovije ostvarenje švedskog reditelja Rubena Ostlunda, koje je zvanično otvorilo ovogodišnji Kustendorf je urnebesna satira o svetu savremene umetnosti i muzeja koja postavlja pitanja o podeljenosti društva, uzimajući u obzir ličnu odgovornost i humanost.


Simbolično, od 8. marta na repertoarima bioskopa naći će se i romantična komedija sa maestralnom Žilijet Binoš i Žerar Depardjeom. U filmskom delu inspirisanom radom Rolana Barta, francuska oskarovka igra razvedenu majku i slikarku u potrazi za ljubavlju...

Više informacija o filmovima i repertoaru dostupno je na fivestarsfilms.rs
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.