Izvor: eKapija | Ponedeljak, 05.03.2018.| 14:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

Počinje drugi Wizz izazov za mlade - Najboljima besplatne godišnje avio-karte

(Foto: Tupungato/shutterstock.com)
Aviokompanija Wizz Air pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rešavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.

Kako je saopšteno iz te kompanije, učesnici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od aviokompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi i, ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a lično na događaju u Budimpešti.

Pobednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi više od 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte - koje mogu da iskoriste za odmor iz snova ili nastavak studija u inostranstvu.

Kako je saopšteno, do 25. marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže mogu da se prijave za takmičenje. Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta 2018, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine.

Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9. i 10. maja 2018.

Više informacija o WIZZ izazovu za mlade, nalazi se na sajtu projekta.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.