NavMenu

Visoke ocene za fabrike kompanije Tarkett u Srbiji

Izvor: eKapija Petak, 02.03.2018. 10:28
Komentari
Podeli
Deo pogona Tarketta u Bačkoj PalanciDeo pogona Tarketta u Bačkoj Palanci
Fabrike kompanije Tarkett u Srbiji ostvarile su izuzetan uspeh na redovnom godišnjem WCM (World Class Manufacturing – proizvodnja svetske klase) auditu, koji je sproveo centralni tim Tarkett Grupe (Pariz).

Kako se navodi u saopštenju kompanije, fabrika za proizvodnju podnih obloga od vinila (BU RHE) dostigla je nivo zlata i tako postala prva fabrika u istočnoj Evropi i samo jedna od ukupno tri Tarkettove fabrike u svetu sa dostignutim zlatnim nivoom u primeni WCM metodologije. Fabrika za proizvodnju parketa (BU Wood) osvojila je srebro na ovom auditu, dok je fabrikama za proizvodnju tekstilnih podnih obloga (BU Tekstil) dodeljena bronza.

Metodologija proizvodnje svetske klase (WCM) primenjuje se u Tarkettu u Srbiji od 2010. godine, sa ciljem kontinuiranog poboljšanja poslovnih procesa, razvoja inovativnosti i unapređenja proizvodne izvrsnosti. WCM uključuje i korisnički servis, lanac snabdevanja i fokusirano unapređenje. Sve aktivnosti koje se sprovode u okviru ove metodologije usmerene su na poboljšanje procesnih performansi, konkurentnosti, zadovoljstva klijenata i postizanje izuzetnih rezultata u pogledu bezbednosti na radu i zaštite životne sredine, objašnjeno je.


- WCM - proizvodnja svetske klase je osnova naše poslovne filozofije, naš način razmišljanja koji je duboko involviran u svaku poslovnu aktivnost. Izuzetni rezultati audita proističu iz posvećenosti svih naših timova i snažnog fokusa na dostizanje najviših standarda u svim oblastima. Za sve nas u Tarkettu Srbija ovo je važno priznanje i dodatni podsticaj za dostizanje još viših ciljeva - rekao je Miroslav Okuka, generalni direktor Tarketta, povodom rezultata WCM audita.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.