Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.02.2018.| 17:07
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uskoro lakše plaćanje parkinga u Beogradu za posetioce iz BiH i Crne Gore - Parking servis i Telekom Srbija potpisali pisma o namerama

Beogradski Parking servis i kompanija Telekom Srbija potpisali su u četvrtak, 22. februara 2018. godine, pisma o namerama kojima će biti omogućeno korisnicima usluga kompanija M:tel Banja Luka i M:tel Podgorica da plaćaju parking u Beogradu putem SMS poruka sa postojećih brojeva, saopštio je Parking servis.

– Građani Republike Srpske i Crne Gore koji su vrlo često u Beogradu do sada nisu mogli na komforan način, kao građani Srbije, da plate parkiranje putem SMS poruka. Svakog dana Parking servisu stiže više od 1.000 poruka sa mreža domaćih operatera, kojima se plaća parkiranje za automobile bosanskih ili crnogorskih tablica. To znači da se naši zemljaci dovijaju na razne načine - mole svoje prijatelje, rođake ili poslovne partnere da sa svog telefona plate njihov parking u zoni, jer to do sada nisu mogli sami da učine sa inostranih mreža - kaže direktor Parking servisa Andrija Čupković.

On dodaje da "cilj nije da ljudima pišemo dnevne karte ili stavljamo lisice, već da svi imaju iste mogućnosti da poštuju sistem plaćanja parkiranja u zoniranom području".

Izvršni direktor M:tel Podgorica Vladimir Lučić kazao je da je većina onih koji dolaze u Beograd iz Crne Gore upravo na toj mreži i da će ovaj servis umnogome olakšati posete Beogradu, dok je generalni direktor M:tel Banja Luka Marko Lopičić naglasio da je to još jedna usluga koja će svim korisnicima te mreže omogućiti da se u glavnom gradu Srbije osećaju kao kod kuće.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.