Izvor: eKapija | Ponedeljak, 19.02.2018.| 12:58
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodna privredna izložba Expo-Russia Serbia 2018 od 14. do 16. marta u Beogradu

Ilustracija (Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)
Peta međunarodna privredna izložba Expo-Russia Serbia 2018, poslovni forum i Poslovna misija ruskih preduzeća u Republici Srbiji biće održani od 14. do 16. marta u beogradskom hotelu Metropol.

Svečana ceremonija otvaranja zakazana je za 14. mart u 12 časova, a radno vreme izložbe biće od 10 do 18 časova. Ulaz je slobodan.

Programom je planirana diskusija o razvoju političke i ekonomske saradnje u cilju uspešne realizacije zajedničkih projekata regionalnog i opšteevropskog značaja. Takođe, biće održana prezentacija o perspektivama za proširenje saradnje između Rusije i država Balkanskog poluostrva na međuregionalnom nivou, kao i naučno-praktična konferencija - Slobodne zone i industrijski parkovi budućnosti.

Organizator Zarubezh-Expo planirao je i tematske okrugle stolove i sastanke privrednika sa predstavnicima ministarstava, kao i izložbu robe široke potrošnje.

Izložba će biti održana uz podršku Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Trgovinsko-industrijske komore Ruske federacije, ruskog centra za nauku i kulturu Ruski dom, ambasada dve zemlje i nadležnih ministarstava Rusije i Srbije.

Privredna komora Srbije je koorganizator izložbe.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.