NavMenu

Bogdan Bogdanović najbolji na All-Star meču Zvezde u usponu

Izvor: N1 Subota, 17.02.2018. 08:59
Komentari
Podeli
(Foto: Mozzart sport)
Košarkaši tima Sveta savladali su ekipu sastavljenu od igrača iz Sjedinjenih Američkih Država u All-Star meču Zvezda u usponu ubedljivim rezultatom 155:124, a za najboljeg igrača meča proglašen je srpski bek Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je meč počeo sa klupe i za 22 minuta na parketu zabeležio je 26 poena (9/16 iz igre, 7/13 za tri), četiri skoka, šest asistencija i jednu ukradenu loptu.

Bogdan je duel obeležio sjajnom šuterskom partijom, u jednom trenutku je šutirao 6/8 za tri poena, a nekoliko trojki je ubacio sa preko devet metara.


To je bio treći trijumf ostatka sveta u odnosu na rivale iz SAD u prethodne četiri godine, koliko se meč Zvezda u usponu organizuje u okviru All-Star vikenda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.