NavMenu

Predstavljeno pet kandidata za Bankara 2008.godine

Izvor: BANKAR Utorak, 11.11.2008. 09:34
Komentari
Podeli

Bankar magazin ustanovio je 2006. nagradu „Bankar godine“ koja se dodeljuje za najbolje poslovne rezultate u protekloj godini, etično poslovanje, odnos prema konkurenciji i klijentima, kao i celokupan imidž lidera u bankartstvu.

Žiri, u sastavu Srđan Bogosavljević (SMMRI- Strategic marketing), Boško Živković (profesor Ekonomskog fakulteta), Nikola Pavičić (Tarket-Sintelon), Dejan Cvetković (Microsoft), Slobodan Vučićević (predsednik Grupe Droga Kolinska i Srpske asocijacije menadžera), Slobodan Radun (Nectar), Zoran Jeremić (Inmaco) Biljana Stepanović (Ekonomist Media Group) i Milan Ćulibrk (Bankar magazin) utvrdio je listu od pet kandidata, koji su ušli u uži izbor za „Bankara godine“.

Cilj nagrade je da doprinese podizanju opšteg standarda bankarskog poslovanja, a ove godine nagrada ima i specifičnu težinu, zbog finansijske krize sa kojom se suočava ceo svet. Spisak pet kandidata je postavljen po azbučnom redosledu :

1. Draginja Đurić, Banca Intesa

2. Ljubiša Jovanović, AIK banka

3. Philippos Karamanolis, EFG Eurobank

4. Zoran Petrović, Raiffeisen banka

5. Ivica Smolić, Komercijalna banka

izvor : www.emportal.co.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.