NavMenu

Još kako se možete baviti vrhunskom medicinom i u Srbiji - poruka iz medicinske ustanove "Bel Medic" najboljim studentima Medicinskog fakulteta

Izvor: eKapija Ponedeljak, 10.11.2008. 15:22
Komentari
Podeli

BelMedic bolnicaBelMedic bolnica

Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu organizovali su danas (10. novebar 2008. godine) susret studenata završne godine i diplomaca Medicinskog fakulteta u Beogradu sa lekarima i menadžmentom najveće privatne medicinske ustanove u Srbiji, Opšte bolnice "Bel Medic".

- Kako iz naše zemlje godinama odlazi veliki broj mladih visoko obrazovanih ljudi, jedna od misija bolnice "Bel Medic" je da pokuša da pomogne da se najbolji mladi stručnjaci zadrže u zemlji i u njoj grade budućnost - istakla je Jasmina Knežević, direktor bolnice "Bel Medic" obraćajući se studentima.

Studenti su na ovom skupu imali priliku da od vodećih lekara Bolnice čuju njihova iskustva u medicini. Lekari su posavetovali studente da je bitno da se stalno usavršavaju, ne samo na polju medicine, već i menadžmenta, naglasivši da je za rad u njihovoj bolnici, osim završenog Medicinskog fakulteta i položenog državnog ispita, potrebno da kandidat odlično govori engleski jezik, poznaje operativan rad na računaru, a posebno - da poseduje veliku želju za napredovanjem i učenjem.

Jasmina KneževićJasmina Knežević

Ova poseta sastavni je deo programa "Saznajte iz prve ruke – susreti studenata i stranih investitora", a organizovana je sa ciljem da se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogući da u direktnom kontaktu sa top menadžerima najuspešnijih kompanija steknu nova znanja o funkcionisanju otvorenog tržišta i svetu savremanog poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.