NavMenu

Klimatizacija Hale sportova u Subotici u funkciji do kraja februara

Izvor: subotica.com Sreda, 14.02.2018. 09:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Torsak Thammachote/shutterstock.com)Ilustracija
Izgradnja sistema za hlađenje i ventilaciju Hale sportova u Subotici privodi se kraju, a završetak se očekuje do kraja februara.

Izvođač radova je Cim gas iz Subotice. Prema rečima Roberta Tota, direktora JKP Stadion, radovi u unutrašnjem delu Hale su završeni, kanali su izvučeni i skele uklonjene, te se do kraja februara očekuje puštanje sistema u rad.

- Stigla nam je poslednja rashladna mašina, koja treba da se poveže sa mehanizacijom sa spoljne strane, te ćemo nakon toga biti praktično spremni - rekao je Tot.

Iako je prvobitno najavljeno da će radovi na ugradnji klime biti završeni do kraja 2017. godine, taj rok je probijen. Međutim, iz Stadiona kažu da to nikome nije napravilo problem jer su sportisti redovno trenirali i takmičili se, a s druge strane, logično, nije ni bilo potrebe za korišćenjem sistema u januaru i februaru.

Tokom leta, pre nego što su počeli radovi, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban je najavio da će sistem biti u punom pogonu na prvom narednom velikom međunarodnom takmičenju koje će biti održano u Hali sportova, a to je Evropsko juniorsko prvenstvo u rvanju, u organizaciji Rvačkog kluba Spartak, koje se održava u prvoj polovini juna.


Nastavlja se ulaganje u sportsku infrastrukturu

- Posle zamene balona na bazenu u Dudovoj šumi i montaže reflektora na Gradskom stadionu, privode se radovi na klimatizaciji Hale, a tokom 2018. godine trebalo bi da bude postavljena tartan podloga na atletskoj stazi na Gradskom stadionu, kao i da započnu radovi na pokrivanju Gradskog klizališta. Pored ovih projekata nastaviće se i niz uslovno rečeno manjih, među kojima je svakako i uređenje sportskih terena na Paliću.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.