Izvor: eKapija | Utorak, 13.02.2018.| 14:51

Za "srpski Davos" prijavljeno više od 1.000 učesnika - Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum od 4. do 7. marta

Ilustracija (Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)
Manje od mesec dana pre održavanja jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma prijavljeno je više od 1.000 učesnika, a prisustvo je potvrdilo nekoliko ministara u Vladi Republike Srbije, guverner Narodne banke Srbije i predsednik Fiskalnog saveta. Kako su najavili organizatori, učešće srpske premijerke Ane Brnabić predviđeno je trećeg dana skupa, 7. marta.

Prvog dana Foruma učestvovaće Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije, kao i Dušan Vujović, ministar finansija, dok se drugog dana (6. marta) očekuju Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Knežević, ministar privrede, Aleksandar Antić, ministar energetike, Zoran Đorđević, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja, kao i Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Poslednjeg dana Foruma govoriće Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, i Zlatibor Lončar, ministar zdravlja. Pre zaključaka izlaganje će imati i Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije.

"Srpski Davos" biće održan od 4. do 7. marta u hotelu Grand na Kopaoniku, a na zvaničnom veb sajtu nalaze se sve informacije o programu i učesnicima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.